• [+34] 93 356 84 10

INFORMACIÓ PER ALS CLIENTS DE MY NEWS

ACORDS AFEC / CEDRO

Els editors de premsa, titulars dels drets de propietat intel·lectual dels continguts dels butlletins de premsa que des de My News els facilitem, estan cedint la gestió d'aquests drets a CEDRO (Centre Espanyol de Drets Reprogràfics).

Alhora, CEDRO i AFEC (Associació Federativa d'Empreses de Clipping) han subscrit un acord sobre el compliment dels drets de propietat intel·lectual en el sector del press clipping.

Els informem que, en aquest context, CEDRO es va a fer càrrec directament de la gestió dels drets i, per tant, d'atorgar llicències pel que fa a la distribució als usuaris interns i externs dels butlletins de premsa escrita.

Des de My News continuarem abonant, com fins ara, el "cànon per primera còpia" que cobreix el dret per a realitzar la reproducció dels articles que componen el butlletí.

Poden sol·licitar més informació al respecte a CEDRO al telèfon 91 702 19 70/93 272 04 47 i al correu electrònic licencias@cedro.org

Sobre AFEC

L'Associació Federativa d'Empreses de Clipping (AFEC) es va crear al novembre de 2006 i té com a objecte protegir i potenciar la pràctica i negoci del seguiment de premsa. Compta amb sis empreses associades, entre les que es troben les més importants del mercat espanyol. My News és membre d'aquesta associació.

Sobre CEDRO

CEDRO té com a missió representar i defensar els interessos d'autors i editors de llibres i publicacions periòdiques, facilitant i promovent l'ús legal de les seves obres. A l'abril de 2015, CEDRO compta amb 22.393 socis: 20.432 autors i 1.961 editorials d'Espanya i representa als d'altres 37 entitats similars d'altres països.